Sama svoj majstor – DA ili NE?

Ovaj post je namenjen damama, ali i muškarcima koji ( kao i ja 🙂 ) misle da sve mogu sami ako su prethodno pogledali tri DIY klipa na internetu.

Pa ako ste bili u prilici  u kojoj je malo falilo da završite na nekom od portala uz naslov “POKUŠALA JE DEPILACIJU VRUĆIM VOSKOM KOD KUĆE – REZULTAT ĆE VAS ZAPREPASTITI (PHOTO+VIDEO)”, mislim da se u ovom tekstu krije rešenje za vaš problem.

Početkom prošlog meseca upustila sam se u igru sama svoj majstor. Na pamet mi je pala ideja da se sama ofarbam. Da li moram da napomenem da je to bila jedna od onih katastrofalnih ideja? Farbanje noć pred odmor. To je u rangu onih kada se javite bivšem momku.

U obližnjoj drogeriji sam kupila crnu farbu. Pročitala uputstvo, zamuljala farbu, i kako to obično biva sve po kući od lavaboa, zavesa, do mačke. Sačekala sam predviđenih 35min., isprala, i to je bilo to.

Samo što to nije bilo to. Fleke po licu i rukama nisam uspela da skinem ni u narednih nekoliko dana. Kosa nije ravnomerno primila farmu, bilo je nekoliko smeđih tufni po njoj, dovoljno za blaži nervni slom.

Bila mi je potrebna hitna intervencija!

Naravno da sam prvo konsultovala internet. FRIZERSKI+SALON+BEOGRAD me je odveo pravo na SREDIME.RS. Sajt koji ima u ponudi preko 170 salona, koji nude sve usluge od hitnih intervencija promene boje, depilacije, pa čak i botoksa ( uskoro punim 27, i mislim da će mi taj hitan botoks dobro doći 🙂 ).

Za registraciju vam je potrebno 3 klika.

Možeš da zakažeš manikir za manje od minute

A onda ulazite u čarobni svet hoću to, jaoo i ovo, jasno je da mi je ovo neophodno.

U filterima možete izabrati i deo grada, odgovarajuće vreme, i cenu koja neće opustošiti vaš novčanik. Kada izaberete salon otvara vam se kalendar sa datumima i terminima, i to je jedan od glavnih razloga zašto mi se sviđa ovaj sajt. Nema lutanja od salona do salona, posebno u mesecu matura i svadbi kada je skoro sve popunjeno.

Još jedan plus za sve one, uključujem tu i sebe, koji pre svakog odlaska kod lekara, frizera, vulkanizera, prvo guglaju dotičnog, jesu komentari. Oni koji su već koristili neku od usluga u izabranom salonu mogu ostaviti utisak. Svako ko je preživeo torturu na depilicaji, znaće da ceni ovu mogućnost.

A ako ste vremenski ograničeni, i izgleda da veče nećete provesti u pidžami nego u neplaniranom noćnom provodu, SREDIME.RS ima i jedno brzinsko rešenje za to. Postoji i android aplikacija ovog sajta koja se koristi jednako lako.

Tri klika vas deli od dobre frizure, masaže, manikira…

Za kraj,

Ako treba da zamenite sijalicu, zamenite, ako treba da skratite krajeve samo 2cm, verujte mi na reč bolje je da to uradi neko ko je stručan za to. A i dobro je poznato da žene i nisu baš najbolje u proceni kada su cm u pitanju 🙂

 

Da li vi imate neko loše iskustvo sa “frizerka u toplini svoga doma” projektima?

Sviđaju li se i vama ove internet prečice u zakazivanju različitih tretmana?

 

Comments

 1. Jelena V. says:

  Strava, nema vise pozovanje XY brojeva,
  napokon sve na jednom mestu.

  1. Tijana says:

   Sviđa mi se i što odmah mogu da uporedim cene 🙂

 2. Kristina says:

  Hvala na ovom postu, odmah sam skinula aplikaciju. Biće od pomoći ♥

  1. Tijana says:

   Mislim da mi je ovo posle aplikacija za naručivanje hrane omiljena 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *